Digitalització del control oficial en el comerç minorista. Una realitat a la ciutat de Barcelona

Conferencia
martes 12 mar. 2024

La inspecció és el principal mètode de control oficial en seguretat alimentària que les autoritats competents apliquen per garantir que els aliments s’elaboren i es comercialitzen de forma segura. A la ciutat de Barcelona, l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) aplica un sistema de control oficial basat en la digitalització del procés d’inspecció de seguretat alimentària en els establiments del sector minorista, tant pel comerç com per la restauració comercial i social.

La digitalització permet realitzar el control oficial amb una major consistència i efectivitat, pilars essencials del control oficial establerts pel Reglament (UE) 2017/625, sobre control oficial, i el Codex Alimentarius (FAO/OMS). A més a més, la digitalització ha resultat amb un important canvi per disposar d’una quantitat i qualitat superior de les dades sobre control oficial, base fonamental per a l’anàlisi i obtenció d’informació que fonamenten i justifiquen la presa de decisions.

En aquesta sessió coneixerem l’actual situació del sistema de control oficial de la ciutat de Barcelona i els resultats aconseguits fins al moment.

Destinataris: persones tècniques de les administracions competents en el control oficial, de consultories i de les empreses alimentàries.

Veure el programa complet.

Información de interés

Conferencia
Finalizada

Fechas y horarios

de Tuesday, 12 March 2024 a Tuesday, 12 March 2024, de 16.30 a 18.30.

Precio socios

0,00 €

Precio no socios

15,00 €

Tarifa reducida (jubilado, estudiante o colegiado). Necesario presentar justificante.

0,00 €

Lugar de realización

La conferència s’impartirà al Col·legi de Veterinaris de Barcelona

Data i horari: dimarts 12 de març de 2024 de 16.30 h a 18.30 h (aprox.)

Ponente

Eduard Grau Noguer (investigador de l’Agència de Salut Pública de Barcelona), Assun Bolao Baró (Responsable del servei de control alimentari de Programes, Agència de Salut Pública de Barcelona), Samuel Portaña Tudela (Director de seguretat alimentària de l’Agència de Salut Pública de Barcelona)

Inscripciones

A través de la web d'AVHIC

Assistència gratuïta pels socis, Associació de CTAS i Codinucat amb inscripció prèvia (obligatòria) a la web d'AVHIC (www.avhic.com) 

Preu no socis: 15 €

Preferència d’inscripció per als socis d’AVHIC i els Col·legiats Veterinaris. Les places estan limitades.

Otras informaciones

Finalizada
x