Gestió de crisis en seguretat alimentària

Curso
lunes 16 ene. 2023

Crear una imatge d’empresa pot requerir anys d’esforços continuats i de feina exemplar. Destruir-la pot ser fruit d’un moment d’improvisació.

Les darreres experiències en crisis de seguretat alimentària han demostrat la importància de comptar amb protocols d'actuació específics per fer més ràpida la gestió de la crisi. Les actuacions de les primeres hores son fonamentals en el desenvolupament i resultat final.

En aquest curs podrem conèixer els requisits a treballar abans, durant i després d’una crisis en seguretat alimentària i posar-los en pràctica en un simulacre fictici (o potser no tant).

Destinataris:

Aquest curs  va dirigit a tècnics de seguretat alimentària, responsables de comunicació i directius d’empreses alimentàries que han de saber com gestionar de forma eficaç una possible situació de crisis alimentària.

Veure el programa complet.

Aquest curs  va dirigit a tècnics de seguretat alimentària, responsables de comunicació i directius d’empreses alimentàries que han de saber com gestionar de forma eficaç una possible situació de crisis alimentària

Veure el programa complet.

Información de interés

Curso
Finalizada

Fechas y horarios

de Monday, 16 January 2023 a Tuesday, 17 January 2023, de 16.00 a 18.30.

Precio socios

40,00 €

Precio no socios

65,00 €

Tarifa reducida (jubilado, estudiante o colegiado). Necesario presentar justificante.

50,00 €

Lugar de realización

Dilluns 16 i dimarts 17 de gener del 2023

16.00 a 18.30 h. 

Formació online

Ponente

Sr. Joaquim Domingo. Llicenciat en Química (UB). Màster en Gestió de la Qualitat a l’Empresa Agroalimentària (UPC). Máster en Gestió d’empreses (UPC). Postgrau en RRHH (UOC). Coach executiu (EEC-ICF). Consultor en gestió del canvi.

Inscripciones

A través de la web d'AVHIC.

Otras informaciones

Finalizada
x