AVHIC, premi VETS 2021 a la Seguretat Alimentària

jueves 24 mar. 2022

El dimarts 22 de març es van entregar a l'Auditori AXA de Barcelona els Premis VETS 2021, que organitza el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, una cerimònia on AVHIC va ser guardonada amb el premi a la Seguretat Alimentària. 

Aquest premi és el reconeixement a gairebé 30 anys de la nostra associació dedicada a la seguretat alimentària. AVHIC, fundada l’any 1993 per un grup de veterinaris, actualment aglutina uns 200 membres de diferents titulacions que treballem en els àmbits de la higiene i tecnologia alimentàries i la salut pública. 

Des d'aquí volem agrair a tots els presidents, així com a tots els antics membres de la junta i socis, el temps que heu dedicat i dediqueu a l'associació.

També al Col·legi de Veterinaris de Barcelona i al Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya per tot el seu suport tots aquests anys. No volem oblidar tampoc l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per la seva col·laboració.

L'any vinent farem 30 anys i, de ben segur, ho celebrarem com ens agrada fer-ho, i com així ho vam fer als nostres 20 i als 25 anys, amb una jornada sobre qualitat i seguretat alimentària. 

Us hi esperem a tots.

Enhorabona!

x