Fòrum BSA 2021

lunes 7 jun. 2021

Després d’aquest any tan especial i en el que ens hem hagut d’enfrontar a situacions desconegudes tenim ganes de retrobar-nos de nou per compartir experiències i aprenentatges en la tercera edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària. Aquesta edició, igual que l’anterior, serà online.

Seguim en una situació de no-normalitat a la qual la indústria alimentària s’ha adaptat per tal de poder seguir assortint de productes el mercat.

S’ha hagut de fer front a un context desconegut que ha suposat un desafiament a l’hora de disposar de fonts d’informació fiables que permetessin definir les millors estratègies, ha provocat la incorporació de noves formes de treball, la utilització de noves tecnologies... ha afectat la indústria en tots els seus vessants. I molts d’aquests aspectes han vingut per quedar-se.

I sota aquesta premissa hem definit el programa de la tercera edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària (BSA) que està impulsat, igual que en les edicions anteriors, pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i les empreses Bioser i ITRAM Higiene.

No et perdis aquesta sessió virtual del BSA.

Comitè organitzador

Més informació i inscripcions: https://forumbsa.com/ 

x