Jornada: "Malbaratament i prevencions legals en la cadena alimentària"

lunes 7 jun. 2021

El Fòrum QSA de Normes Alimentàries de l'Escola organitza una nova jornada virtual titulada "Malbaratament i prevencions legals en la cadena alimentària", on diversos experts tractaran la legislació existent per reduir el malbaratament i potenciar la sostenibilitat a les indústries alimentàries i el consum responsable a la població.

La sessió es celebrarà el dilluns 7 de juny, a les 17:30 h. Cal inscriure's per assistir en línia.

Les persones que desitgin assistir virtualment a la sessió, han d'inscriure's prèviament a aquest formulari. La inscripció és gratuïta.

Per a més informació i per resolució de dubtes, podeu contactar a l'e-mail del Fòrum QSA de Normes Alimentàries:forum.qsa.epsi@uab.cat 

Aquesta és la programació de la jornada:

  • 17:30-17:40 Benvinguda a càrrec de Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i Juan Ramón Hidalgo, Director del Fòrum QSA de Normes Alimentàries.
  • 17:40-18:00 Ponència: "Parlem de lleis a nivell europeu" per Núria Casanovas, biòloga especialitzada en Seguretat Alimentària en restauració i col·lectivitats, consultora, auditora i formadora en sector alimentari i eficiència energètica, i membre del Comitè Assessor del Fòrum QSA de Normes Alimentàries.
  • 18:20-18:40 Ponència: "Gestió dels recursos alimentaris", a càrrec de Rafael Oncins, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Plusfresc.
  • 19:00-19:15 Taula rodona: Preguntes dels assistents i debat dels conferenciants.
  • 19:15.19:30 Conclusions i cloenda de la jornada per Núria Casanovas i Juan Ramón Hidalgo (membres del Fòrum QSA).

Trobareu tota la informació fent clic aquí.

x