Com afectarà al sector de la restauració el desplegament de la Llei 3/2020, de l’11 de març de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari

Conferencia online
miércoles 25 oct. 2023

Fomentar la comprensió i aplicació efectiva de la Llei 3/2020 de Pèrdues i Malbaratament Alimentari: L'objectiu principal de la conferència és informar als participants sobre aquesta llei i promoure la seva implementació per a la reducció efectiva de les pèrdues i el malbaratament alimentari.

Clarificar les Disposicions de la Llei: Proporcionar una explicació detallada de les disposicions clau de la Llei 3/2020, destacant els seus punts més importants i les seves implicacions per a les empreses i la societat en general.

Destacar el Context i la Magnitud del Problema: Presentar dades i estadístiques actuals sobre les pèrdues i el malbaratament alimentari a Catalunya i a nivell global per demostrar la necessitat de la llei i la importància de reduir aquestes pràctiques.

Fomentar la Responsabilitat Empresarial: Examinar les responsabilitats que recauen sobre les empreses alimentàries segons la llei i com poden complir amb els requisits per minimitzar les pèrdues.

Explicar les eines que ha promocionat el DACC per ajudar al sector a implantar un pla de prevenció del malbaratament alimentari al sector de la restauració

Compartir Experiències Pràctiques: Destacar exemples d'empreses i organitzacions que ja han implementat amb èxit pràctiques per reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari, mostrant casos concrets de com ho han aconseguit.

Destinataris:

Professionals, en general, del sector de l’alimentació.

Llicenciats, o estudiants a punt d’acabar els seus estudis, que es vulguin dedicar al camp de la Seguretat Alimentària.

Empreses de restauració i altres sectors afectats per la llei 3/2020

Veure el programa complet

Información de interés

Conferencia online
Finalizada

Fechas y horarios

de Wednesday, 25 October 2023 a Wednesday, 25 October 2023, de 18 a 19.30.

Precio socios

0,00 €

Precio no socios

15,00 €

Tarifa reducida (jubilado, estudiante o colegiado). Necesario presentar justificante.

0,00 €

Lugar de realización

Conferència online

Ponente

Carles Guirado. Tècnic en prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari. Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Doctor en Geografia, Màster en estudis territorials i de la Població, Llicenciat en Geografia

Lluís Riera. Director de SAIA i president de AVHIC. Autor de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració comercial i les cuines centrals. Llicenciat en Químiques i CTA.

 

Inscripciones

Otras informaciones

Socis d’AVHIC: Gratuït

Veterinaris col·legiats, membres de l’ACCTA, estudiants i aturats: 0 € (cal presentar justificant)

Altres: 15 €

 

Finalizada
x